SİYASET

Erdoğan'ın davetini sabırsızlık içinde bekliyoruz

CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının çalıştayına ev sahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan davet beklediklerini belirtti.

CHP'li büyükşehir belediye başkanları çalıştayının ikincisi İzmir'de yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde düzenlenen çalıştaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen gibi CHP'li büyükşehir belediye başkanları katıldı.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Çalıştayın açılış konuşmasında Tunç Soyer, “2 ay önce Cumhurbaşkanımızın davetiyle büyükşehir belediye başkanları olarak Ankara’ya gitmiştik ve orada hazırlanmakta olan yerel yönetim paketi ile ilgili de bir komisyon tespit edilmişti. Yaklaşık 2 ay geçti, bu komisyon davet edilmedi ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Hazırlanan bu çalışmalar sırasında komisyonda yer alan büyükşehir belediye başkanlarımızın da yer almasını ve hazırlanmasında katkıda bulunmasını bekliyoruz. Biz her halükarda büyükşehir belediye başkanları olarak bu çalışmayı sürdüreceğiz ve Türkiye için hayırlı olduğuna inandığımız çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.

MEMNUN AYRILMIŞLARDI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanlarıyla Beştepe’de yaptığı toplantının ardından CHP’li başkanlar memnun ayrılmışlardı. Toplantıda komisyon kurulmasına karar verilmişti. 

Yorumlar
Günün Manşetleri