SİYASET

Faik Öztrak'tan güldürmeyen S-400 fıkrası!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin her fırsatta karşı çıktığı S-400 hava savunma sistemiyle ilgili yaptığı açıklamada adeta vatandaşın aklıyla alay etti.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin her fırsatta karşı olduğunu dile getirdiği S-400'ler hakkında fıkra gibi bir açıklama yaptı. Öztrak, Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı (MYK) sonrası kameraların karşısına geçti.

ŞAKA GİBİ S-400 AÇIKLAMASI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Ünal Çeviköz'ün CHP'li milletvekillerinin de tepkisini çeken yeni ABD Başkanı Biden'dan "demokrasi talebi''nde bulunmasına değinmedi. Ancak; Çeviköz'ün CHP iktidarında S-400'lerin aktive edilmeyeceği garantisi vermesine itiraz etti.

"S-400'LERİN ALINMASINI KILIÇDAROĞLU İSTEDİ"

Kılıçdaroğlu'nun sistemin güçlendirilmesi ve bu kapsamda S-400'lerin alınması gerektiğini söylediğini ifade eden Öztrak, "Ama bir şey daha söyledik, 'Bu gidişle Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın en pahalı en modern hurdasına sahip olacak, 2,5 milyarlık bir hurda. Aktive ederlerse ben kendilerini kutlayacağım, aktive etmezlerse o parayı verene 83 milyonun hakkını helal etmemesi gerekir.' diyen de bizim Genel Başkanımız. Bizim tavrımız bu konuda belli." açıklamasında bulundu.

HDP İLE "GİZLİ ANAYASA" ÇALIŞMASI

CHP Sözcüsü Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun 2018'deki "anayasa taslağı hazır'' açıklamasına rağmen partinin HDP ile ''gizli anayasa'' için masaya oturmadığını savundu.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri