SİYASET

Fatih Altaylı Babacan'la yaptığı programın arka planını anlattı

Gazeteci Fatih Altaylı Ali Babacan'la geçtiğimiz günlerde Habertürk ekranlarında yaptığı programın öncesinde yaşananları anlattı.

Fatih Altaylı'nın sunduğu TekeTek programına çıkan Ali Babacan, günlerdir bu yayın ve yayında söyledikleri sebebiyle eleştiri oklarının hedefinde.

Lakin tek eleştirilen yeni parti kurma arifesindeki isim Babacan değil...

Habertürk ekranlarında yayınlanan TekeTek programının sunucusu Fatih Altaylı'da elştirilen bir diğer isim.

Fatih Altaylı bugünkü yazısında özellikle bu programın CHP içinde yaşanan saraya giden CHP'li tartışmalarıyla aynı zamana denk getirildiği iddialarına cevap verdi.

BANAN NE!

Fatih Altaylı bu yöndeki iddialara şu sözlerle tepki gösterdi:

''Yok CHP içindeki tartışmayı gündemden çıkarmak için yapıyorum. Yahu ben 2 saatlik bir program yapıyorum, sizin elinizde tüm medya var. Ben mi değiştireceğim gündemi tek başıma. Ayrıca bana ne! ''

YAYINA ÇIKMAYI BABACAN İSTEMİŞ

Sözlerinin devamında Babacan'la programın nasıl organize edildiğini anlatan Altaylı: ''Bakın size olayın nasıl olduğunu anlatayım. Bir bir buçuk ay önce Ali Babacan ile karşılaştık ve biraz sohbet ettik. Kasım sonu, Aralık başı televizyona çıkıp partisi ile ilgili bilgi vereceğini ama ondan önce konuşmayacağını söyledi. Sonrasında 10 Kasım günü beni arayarak, istersem 26 Kasım günü TekeTek'e konuk olabileceğini belirtti. Ben de ''elbette'' dedim. Kanal yönetimi de uygun gördü. Tüm bunlar olurken Rahmi Turan'ın abuk sabuk bir yazı yazarak CHP'yi karıştıracağını nereden bilebilirdim ya da kim bilebilirdi!'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri