SİYASET

Fazıl Say 29 Ekim resepsiyonunda konser verecek

Daha önce Erdoğan'ı konserine davet eden Fazıl Say 29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olan resepsiyonda özel bestesiyle konser verecek

Fazıl Say geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konserine davet etmişti. Erdoğan'ın daveti kabul etmesi üzerine Fazıl Say, muhalif camia tarafında taşlanmıştı.

29 EKİM RESEPSİYONUNDA KONSER VERECEK

Tüm eleştirilere rağmen Türkiye için doğru bulduğu şeyi yaptığını söyleyen Say, önümüzdeki hafta Külliye'de gerçekleştirilecek olan 29 Ekim resepsiyonunda özel olarak hazırladığı bestesiyle konser verecek.

ERDOĞAN ANNESİNİN VEFATI SEBEBİYLE ARAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say'ın annesinin vefatı sebebiyle başsağlığı dilemek için bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Bu görüşmeden sonra açıklama yapan Say, 'Sayın Erdoğan'ın annemin vefatındaki taziye telefonundaki ses tonunda da sezinledim, bir uzlaşı kapısı aralanmak istiyordu' demişti.

BU İKİNCİ BULUŞMA OLACAK

Yurt dışında yaşadığı dönemde 'Ülkemde yaşayabilmek, sanatımı yapabilmek istiyorum' diyen Fazıl Say, 29 Ekim resepsiyonu vesilesiyle Türkiye'ye döndükten sonra Erdoğan'la ikinci kez bir organizasyonda buluşmuş olacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri