SİYASET

FETÖ ve CHP bu sefer RTÜK Başkanı'nı gözüne kestirdi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, CHP ve FETÖ eliyle yapılmak istenen karalama kampanyasına sert bir şekilde cevap verdi .

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, CHP ve FETÖ eliyle yapılmak istenen karalama kampanyasına sert bir şekilde cevap verdi ve Twitter hesabından "Etik ilkeleri savunacaksınız, dürüstlükten bahsedeceksiniz ama koca bir yalanın ipine sarılarak daha büyük bir yalanı paylaşacaksınız. Yazık!" paylaşımında bulundu.

Son dönemlerde FETÖ ile ana muhalefet partisi CHP'nin kullandıkları dil ve argümanlar neredeyse aynı olması dikkat çekiyor. Hatta bu tespiti CHP’li siyasetçi Yılmaz Ateş, CNN Türk ekranlarında “CHP, FETÖ’ye teslim oldu” diyerek de ortaya koymuştu.

FETÖ’nün, bilhassa toplumun hassas noktalarını bilerek, çoğu hayal mahsulü yalan-yanlış haberlerle sosyal medyadan verdikleri mesajlar dikkat çekiyor. İşin ilginç yanıysa aynı dili muhalif siyasetçiler, medya organları ve STK’ları da kullanıyor olması...

ÖNCE CHP MİLLETVEKİLİ HEDEF ALDI

Bunun son örneği olarak,  geçtiğimiz günlerde eski RTÜK Üyesi CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, düzenlediği basın toplantısında RTÜK Başkanı’nın 60 bin lira maaş aldığını iddia etmesiydi. Öztunç, daha da ileri giderek Başkan Ebubekir Şahin’in kendisine ‘küçük reis’ dedittiğini iddia etmişti.

SONRA FETÖ YAYIN ORGANLARI

Öztunç'un asılsız iddialarını FETÖ’nün tüm yayın organları aynı anda paylaşarak karalama kampanyasına destek olması dikkatlerden kaçmamıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri