SİYASET

Gezici araştırma şirketi Süleyman Soylu'yu böyle hedef gösterdi

Gezici araştırma şirketi daha önce rastlanmamış bir ankete imza attı. Ankette katılımcılara AK Parti ve CHP'de parti liderlerinden sonra en beğendikleri isimler soruldu. Ankette AK Parti'de Erdoğan'dan sonra en beğenilen isim olarak Süleyman Soylu'nun gösterilmesi, bu anketin fitneye mahal vermek maksatlı olduğu yorumlarına sebebiyet verdi.

Gezici Araştırma Merkezi, Türkiye'de ilk defa yapılan bir anket çalışması yaptı.

Ağırlıklı olrak genel seçim anket verilerini paylaşan Gezici Araştırma, AK Parti ve CHP'de mevcut liderlerden sonra hangi siyasetçiyi en çok beğeniyorsunuz sorusunu düzenlemiş olduğu anket çalışmasında katılımcılara yöneltti.

AK PARTİ'DE SÜLEYMAN SOYLU 1. SIRADA

AK Parti içerisinde Erdoğan’dan sonra en beğenilen isim yüzde 26,8 ile Süleyman Soylu oldu.

SÜLEYMAN SOYLU ÜZERİNDEN AK PARTİ'DE İÇ KARŞILIKLIK HEDEFLENİYOR

Ankette AK Parti'de Erdoğan dışında en sevilen isim olarak Süleyman Soylu'nun açık ara farkla önde gösterilmesi, anketin gerçek bir sonuca ulaşılmak amacıyla değil AK Parti'ye karşı operasyon düzenlemek amacıyla yapıldığı yorumlarına sebep oldu.

Anketi gören vatandaşlar, benzer tepkiler vererek Süleyman Soylu'nun isminin ön plana çıkarılarak fitne ortamına sahne hazırlandığını söyledi.

SÜLEYMAN SOYLU ERDOĞAN'DAN SONRA SİYASETİ BIRAKACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Dün akşam TGRT Haber'de soruları yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, siyaseti bırakacağı tarihle ilgili "Yarını önemseyenler olabilir. Benim bırakacağım en büyük miras Sn. Cumhurbaşkanımız ile çalışıyor olmak. Tayyip Erdoğan'dan sonra siyaset yapmayacağım" ifadelerini kullandı.

CHP'DE LİSTE BAŞINI İMAMOĞLU ÇEKİYOR

CHP’de ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından en çok beğenilen lider, yüzde 21,9 ile Ekrem İmamoğlu oldu.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri