SİYASET

Gökçek'ten Mansur Yavaş'ı köşeye sıkıştıracak belgeler!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldığı canlı yayında mevcut Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş'ı köşeye sıkıştıracak belgeleri yayımladı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖkçek, Beyaz TV'de yayınlanan Gündem Özel'e konuştu.

ANKAPARK'tan, halk ekmeğe kadar birçok konuya değinen Gökçek, Ankara'nın eski ve yeni yönetimini karşılaştırdı. Yeni yönetime bağlı basın mensuplarının yalan haber yaptığına dikkat çeken Gökçek, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın algı yönetimi ile iş yaptığını belirtti. Melik Gökçek, benim yönetim zamanıma dair ortaya attıkları her bilgiyi ispat etsinler ben siyaseti bırakırım diyerek Mansur Yavaş'a ve CHP'li belediyenin hizmet anlayışına dair pek çok detayı belgeleriyle ortaya koydu. 

Melih Gökçek'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Yalancının mumu yatsıya kadar yanar biz de bu belgeleri buluyoruz. Şimdi savcılıktalar. Faturalar elle oynanmış. Orjinal faturaları değiştirip müfettişler elleriyle doldurmuşlar. Bu bir organize suç. Hadi organize suç demeyelim Mansur için en azından rezalet. Mansur Yavaş yarın bu faturalarla ilgili açıklama yapsın, istiyorum."

Büyükşehirde sahte fatura yaparak Melih Gökçek'İ suçladırlar! 'Mansur yüreğin yetiyorsa çıkalım yayına'

Gelecek hafta belgelerle de bunu anlatacağım. Siz ne yaptınız? Kimlere ne kıyak geçtiniz? Melih Gökçek'in söyleyip de ispat edemediği bir olay oldu mu şu zamana kadar? Mansur yüreğin yetiyorsa gel o dosya üzerine çıkalım yayına

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri