SİYASET

Gündem olmaya çalışan Ekrem İmamoğlu'nun Selahattin Demirtaş sevdası

Son günlerde gündemin alt sıralarına düşen Ekrem İmamoğlu'nun gündem olma çabaları devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir programda Selahattin Demirtaş'ın neden tutuklu olduğunu anlamadığını tekrarladı.

Gündem olmak için yapmadığı şov kalmayan Ekrem İmamoğlu'nun son günlerde sosyal medyada konuşulmuyor olması oldukça canını sıkmışa benziyor.

Daha önce terörle iltisaklı olduğu belirlenen ve tedbiren görev uzaklaştıran HDP'li belediyelerin çağrılarına derhal yanıt vererek yanlarına giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Selahattin Demirtaş'ın çizgisini beğendiğini söylemişti.

Ekrem İmamoğlu'nun Demirtaş sevdası hız kesmeden devam ediyor...

Radyocu Gezegen Mehmet'in modaretörlüğünde Zor Sor programının misafiri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündemi aylar geçmesine rağmen hala Selahattin Demirtaş'tı.

İMAMOĞLU'NUN DEMİRTAŞ SEVDASI VE HDP İLİŞKİLERİ

Ekrem İmamoğlu'nun daha önceki söylemlerinde Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunmasına karşı çıktığını hatırlatan ve çelişkili konuştuğunu belirten Mehmet Akbay, Demirtaş'ın PKK ile iş birliği içinde olduğunu söyleyerek, İmamoğlu'na neden Demirtaş'ı desteklediğini sordu.

DEMİRTAŞ'IN NEDEN TUTUKLU OLDUĞUNU HALA ANLAMAMIŞ

İmamoğlu Demirtaş'ın tutuklu bulunmasını tasvip etmediğini belirterek "Bence siz yargısız infaz yaptınız. Şu anda on binlerce yüz binlerce HDP'li vatandaşı terörist ilan ettiniz.'' dedi.

'BÖYLE TUTUKLAMA OLMAZ! BU ADAMIN SUÇU NE?'

İçindeki Selahattin Demirtaş sevgisini dizginleyemeyen Ekrem İmamoğlu, ''Bu şehrin ve bu ülkenin milyonlarca HDP'li vatandaşının hiç kimsenin terörist ilan etmesine hakkı yok. Demirtaş içeride yatıyorsa suçunu açıklasınlar sonucunu bildirsinler. Böyle bir tutuklama olmaz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 25 Yorum
Günün Manşetleri