SİYASET

Herkesin merak ettiği isim Talat Atilla kimdir?

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın Erdoğan'la görüşen CHP'li haberinin kaynağı olarak olarak açıkladığı Talat Atilla kimdir? Rahmi Turan'ın açıklamasının ardından merak edilen Talat Atilla kimdir?

TALAT ATİLLA KİMDİR?

Doğum yeri Ankara olan Talat Atilla 1988 yılında gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. Gazetecilik hayatına Anavatan Gazetesi'nde başlayan Atilla aynı dönemde İlk Haber gazetesinde muhabirlik yaptı.  Devam eden süreçte Ulus gazetesinde istihbarat şefliği görevine getirilen Atilla farklı gazetelerde de görev aldı. Günaydın Gazetesi, Son Havadis Gazetesi Atilla'nın aktif olarak görev yaptığı bazı gazetelerdir.

Talat Atilla 28 Nisan 2019 tarihinde Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleştirilen 3.Ulusal Palandöken Ödül Töreninde ”Yılın Siyaset Yazarı” ödülünü aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a tazminat ödemek için kendi evini satması hakkında yaptığı haber ile 2018 Aralık ayında ”Özel Haber” ödülünü kazandı.

TURKTİME SİTESİNİN SAHİBİ

51 yaşındaki Talat Atilla 2002 yılında www.tuktime.com ismli haber sitesinin kurucusu oldu. İmtiyaz sahibi olduğu haber kanalının yanı sıra www.internetoku.com adlı haber sitesinin de imtiyaz sahibidir.

Yorumlar
Günün Manşetleri