SİYASET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmasını AK Parti mi engelliyor?

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksü, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'engelleniyorum' iddiaların somut verilerle yanıt verdi.

İBB Belediye Başkanı seçilmesinin ardından CHP'li İmamoğlu  'Temel atmama, yaprakların kendinsini alkışladığı' gibi trajikomik durumlarla kamuoyunu uzun süre meşgül etmişti. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptıkları bunlarla da sınırlı kalmadı. Seçimden önce 'İstanbul'da Hayatı ucuzlatacağım' iddiasında bulmuş ve seçimleri kazanmasının ardından art arda yaptığı fahiş zamlarla vatandaşı çileden çıkarmıştı. 

Sosyal medya ve yandaş kanallar üzerinden son çare olarak 'Engelleniyoruz' iddiasına sarılan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine AK Parti sıralarından somut belgelerle yanıt geldi.

"KİM KİMİ ENGELLEMİŞ?"

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksü Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, "CHP'li İBB Başkanı her ortamda "engelleniyoruz" yalanı atıyor ancak rakamlar ortada CHP'li İBB Meclis üyeleri 2016-2018 yılları arası meclise gelen 6.504 dosyanın 1.871'ine hayır oyu verdi. 2019-2020 meclise gelen 2.179 dosyadan 60'ına hayır dedik. Kim kimi engellemiş?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri