SİYASET

İmamoğlu ince hesaplar peşinde!

CHP İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi Twitter hesabı üzerinden, merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaştı.

İBB'nin hizmet verdiği alanlarda yaptığı fahiş zamlarla tepkileri üzerine çeken İmamoğlu gündemi değiştirmek için çeşit manevralar içine girdi.

Yaptığı zamlar yüzünden yolda vatandaştan sert tepkiler gören İmamoğlu bir hayli zor günler geçiriyor. Son olarak Kapılı Çarşı'da incelemelerde bulunurkan CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'na vatandaş 'Hani her şey çok güzel olacaktı' serzenişleri altında yuhalamıştı

Tüm bu baskılardan kurtulmak ve gündemi değiştirmek isteyen İmamoğlu, merhum Başbakanlardan Erbakan'ın ölüm yıl dönümünü fırsat olarak kullandı. Erdoğan ve Erbakan'ın birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan İmamoğlu Twitter'dan şu ifadelere yer verdi, "Eski Başbakanlarımızdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefat yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Bu vesileyle, siyasette ve devlet yönetiminde olgunluk, erdem ve ferasetin örneğini gösterebilen tüm büyüklerimize saygılarımı sunuyorum."

İmamoğlu'nun paylaşımına gelen bazı tepkiler ise şöyle:

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri