SİYASET

İmamoğlu'nun Sapanca kampı olay oldu! Sosyal medyadan tepki yağdı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yöneticilerle birlikte Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan otelde 2 günlük kampa girmesi, sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, genel sekreter ve genel sekreter yardımcıları, daire müdürleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerin genel müdürleri ile Sapanca’da bulunan bir otelde bir araya geldi.

2 gün sürecek toplantıda faaliyet dönemi, bugüne kadar yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve yeni dönemdeki projeler ele alınacak.

İmamoğlu'nun kampa girmesi akıllara tatil söylentilerini beraberinde getirdi. Elazığ depreminin hemen ardından ailesiyle Erzurum'a kayak tatiline gitmesi eleştiri konusu olan İmamoğlu'nun, otelde kampa girmesi tepkilere yol açtı.

BİRİ İMAMOĞLU'NA SÖYLESİN LÜTFEN

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde İmamoğlu'nun kampa girmesiyle ilgili "Tatil ve tatile dair kavramları çağrıştıracak her türlü faaliyetten uzak durması gerektiğini söyleyebilir mi lütfen." diye yazdı.

imamoğlu

Gülerce: Dikkat edin Kartepe'ye kayak yapmaya gitmesin

imamoğlu

Star yazarları Hüseyin Gülerce ve Ahmet Kekeç kampla ilgili Twitter'da paylaşımda bulundular.

imamoğlu

DEPREM MESAJINA TATİL GÖNDERMESİ

İran'da meydana gelen depremde Van'da hayatını kaybeden 9 vatandaşımızla ilgili Twitter'dan başsağlığı mesajı paylaşan İmamoğlu'na yine tatil göndermesi yapıldı.

imamoğlu

imamoğlu

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri