SİYASET

İmamoğlu'nun tatili Kılıçdaroğlu'nu şok etti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ depremi sonrası kayak tatiline gittiğini duyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şok olmuş. Habertürk yazarı Sevilay Yılman CHP'de yaşananların perde arkasını anlattı.

Ekrem İmamoğlu 6.8'lik depremle sarsılan Elazığ'ı ziyareti sonrasında Erzurum'a ailesinin yanına kayak tatili yapmaya gitti. İmamoğlu'nun kayak tatili gündem düşmüyor.

İNFİALE NEDEN OLDU

Habertürk TV'de 'Nedir, Ne değildir?' programına konuk olan Habertürk yazarı Sevilay Yılman İmamoğlu'nun tatilinin CHP Genel Merkezi'ni rahatsız ettiğini belirterek şunları kaydetti: Şunu biliyorum. Ekrem Bey'in önce Elazığ'a gitmesi ardından karayolu ile Erzurum'a geçmesi en başta Cumhuriyet Halk Partisi'nde, en başta Genel Merkez'de, en başta Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında büyük infiale neden oldu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ŞOK GEÇİRMİŞ!

Yılman, sözlerini şöyle sürdürdü: Görüştüğün, konuştuğum CHP'li bütün kaynaklarım Kemal Bey'in şok geçirdiğini söyledi. Ayrıca Kemal Bey'in kurmayları aracılığıyla da Ekrem Bey'e ulaşıp 'Doğru olmadı bu. Orada insanlar ölüyor. Hala enkaz altında çalışmalar var. Hal böyleyken Ekrem Bey'in kalkıp dağa tatile gitmesi bir de onu kalkıp sosyal medyadan fotoğraflarla lanse etmesi doğru olmamıştır' mesajını ilettiğinden eminim.

Yorumlar 10 Yorum
Günün Manşetleri