SİYASET

İmamoğlu'nun yalanı Tevfik Göksu'dan döndü!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Kurbağalıdere'yi ıslah ettik' yalanı İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu tarafından delilleriyle çürütüldü.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımı alıntılayarak sözlerine başlayan İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu, “’Başkan bir açıklama yapıyor. Kurbağalıderenin ıslahını hızlı bir çalışma ile çözdük’ diyor. Bu tweeti atmak için vicdan sahibi olmamak lazım. Bu çalışma 2019 yılının İBB faaliyet raporunda mevcut. Faaliyet raporu diyor ki Kurbağalıdere ıslah çalışmasının yüz 98’i tamamlandı." serzenişinde bulundu.

Göksü açıklamasının devamında Habertürk’ün Kurbağalıdere haberini referans göstererek sözlerine şöyle devam etti, “2016 yılında Esra Boğazlıyan Kurbağalıdere’de balıklar geldi diye haber yaptı.

KONUYA İLİŞKİN BİR AÇIKLAMA DA ESRA BOĞAZLIYAN'DAN GELDİ

Esra Boğazlıyan açıklamasında, "Kurbağalıdere’yi AK Parti mi temizledi CHP mi? İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu, “Esra Boğazlıyan 2016’da yazdı’ diyerek bu konudaki 4 yıl önceki yazımı referans göstermiş. Başkan haklı, yazıyı yazdım, tarihe de not düşmüş oldum. Fakat böyle uzun soluklu projelerde devamlılık esastır, birinin başladığı işi bitirmek ötekine nasip olabilir." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri