SİYASET

İnce'nin bahsettiği o tekne tatiliyle ilgili bomba iddia!

Muharrem İnce, kendisine kumpas kuran CHP Genel Merkezi’ndeki çetenin yazın aynı teknede tatil yaptığını belirtti. Takvim yazarı Zafer Şahin o tekne tatiliyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı "Külliye'ye giden CHP'li" polemiği sürüyor. Bugün basın açıklaması yapan Muharrem İnce dikkat çeken bir ifade kullanarak kendisine kumpas kuranların yazın aynı teknede tatil yapan CHP'liler olduğunu belirtmişti. 

Konuyla ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi de gazeteci Zafer Şahin'den geldi. 

YER: ÇEŞME!

Takvim Gazetesi yazarı Zafer Şahin, teknedeki tatille ilgili kulis bilgilerini paylaştı. Şahin, "Muharrem İnce'nin söylediği tekne olayı var. O tekne Çeşme'de. O tatilin de Çeşme Belediye Başkanı tarafından düzenlenen bir organizasyon olduğu söyleniyor." dedi.

2 GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE 1 GRUP BAŞKANVEKİLİ

"İsimler de belli ama ben burada ifade etmek istemiyorum." diye konuşan Şahin, "Sadece ben şunu söyleyeyim. İki tane Genel Başkan Yardımcısından bahsediliyor. Onlar katılan Bir Grup Başkanvekilinden bahsediliyor. Zaten Muharrem İnce de olayın başından beri, kendisine bu kumpası kuranların bir genel başkan yardımcısı ve grup başkanvekili olduğunu söylüyor. O teknede olduğu iddia edilen isimler de bunlar." ifadelerini kullandı.

.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri