SİYASET

İsmail Saymaz sosyal medyada alay konusu oldu

Her fırsatta muhalif kimliğiyle ön plana çıkan İsmail Saymaz'ın CNN ekranlarında Kanal İstanbul hakkında uzman gibi sunum yapması sosyal medyada alay konusu oldu.

Muhalif kimlikli gazeteciler kategorisinde hızla yükselişe geçen, çıktığı program ve yaptığı haberlerde sürekli muhalif tavrını ön plana çıkan Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz geçtiğimiz günlerde CNN ekranlarında çıktığı bir programda Kanal İstanbul hakkında söyledikleriyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Bİlindiği üzere Kanal İstanbul projesini Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat 'Çılgın Proje' olarak açıklamıştı.

Projenin açıklanmasının hemen ardından batılı ülkelerde projeyi engellemeye yönelik çatlar sesler duyulmaya başlandı.

Lakin bu sesler yalnızca batılı ülkelerle sınırlı kalmadı...

Başta CHP yönetimi ve muhalif kimlikli yazar ve siyasetçiler halka hizmet için yapılan tüm projelerde olduğu gibi Kanal İstanbul'da da takoz görevini üstlendiler.

Hatta bazı isimler hiç kendi alanları olmamasına rağmen Kanal İstanbul hakkında kalem oynatmaya ve TV'lerde açıklama yapmaya başladı.

Onlardan bir tanesi de Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz...

Saymaz geçtiğimiz günlerde CNN ekranlarında Kanal İstanbul hakkında kendi alanı olmamasına rağmen sanki bu konuda uzmanmış gibi açıklamalar yapmaya yeltenince sosyal medyada alay konusu oldu.

Birçok kullanıcı gazeteci ve yazarların, bilmedikleri alanda sırf muhalif olmak için konuşmalarını yadırgarken, Saymaz'ı da ağır sözlerle eleştirdi.

Yorumlar 59 Yorum
Günün Manşetleri