SİYASET

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'dan Ümit Özdağ açıklaması! İyi Parti'ye operasyon çekiliyor

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Ümit Özdağ'ın açıklamalarını değerlendirerek, "İYİ Parti çok operasyona uğradı. Bu bir krizdir ve İYİ Parti bu krizi yönetmeye muktedirdir." dedi.

Gazetecilerin, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın disipline sevkiyle ilgili son durumun ne olduğunu sorması üzerine Türkkan, şunları kaydetti:

''BU OPERASYON KARŞISINDA GÜÇLENİYORUZ''

"İYİ Parti'ye muhtemel yapılacak operasyonel birtakım hareketlerin daha önce bilgisini almıştık. Arkadaşlarımızın kongreden çıkan duygusal tepkilerini, bu operasyonlara destek verecek şekilde sürdürmeleri belki o duygusal tepkilerin ötesine geçmiştir. İYİ Parti çok operasyona uğradı. Bu bir krizdir ve İYİ Parti bu krizi yönetmeye muktedirdir. Bu operasyon karşısında İYİ Parti daha da güçleniyor.

''ÖZDAĞ'IN TEPKİSİNİN KONGREDEN SONRA ORTAYA ÇIKMASI MANİDAR''

Bir kişinin disipline sevk edilmesinin istenmesinin önünde engel yok, bu istenebilir, benim için de istenebilir, bunu parti kurulları değerlendirir ama biz demokrasinin iliklerine kadar işletildiği bir partiyiz. Bu, bizim geçmişte demokrasi mücadelesi vererek bir parti kurduğumuzdan kaynaklanıyor. Özdağ'ın tepkisinin kongreden sonra ortaya çıkması tabii ki manidar."

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri