SİYASET

İyi Parti'de kılıçlar çekildi

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan'ı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla yerden yere vurdu.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Grup Başkan vekili Lütfü Türkkan'ı, Twitter'dan yaptığı, daha sonra özür dileyip sildiği paylaşım üzerinden isim vermeden ağır dille eleştirdi

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Milletin giyimi, kuşamı, yaşantısı, değerleri ile kavga etmek bizim siyasetimiz değildir" diyerek, grup başkan vekili Lütfü Türkkan'a göndermede bulundu. Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Her gördüğü sakallı, sarıklı ve cübbeliyi AK Partili zannedip siyasi sataşma vesilesi yapma yanlışlığı, şehidimizin babasına maksadını aşan bir şekilde, bilmeden hürmetsizlik olarak yansıdı. Milletin giyimi, kuşamı, yaşantısı, değerleri ile kavga etmek bizim siyasetimiz değildir. Bu sebeple hem özür dilemek hem de helâlleşmek için şehidimizin babası Asım Amcamızı arayarak, partimiz adına üzüntülerimizi ilettim. Şehitlerimiz vatanın tapusudur ve onların geride kalan emanetleri devletin bütün kurumlarına iftihar ile girerler ve her daim baş tacı edilirler."

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan bütçe görüşmeleri sırasında, sakallı ve cübbeli bir kişinin fotoğrafını Twitter hesabından yükleyerek bu kişi kimdir diye sormuştu? Meclis'e giren kişinin şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babası çıkması üzerine tweetini silmişti.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri