SİYASET

İYİ Parti'li Ümit Özdağ yalan söyleyince gülünç duruma düştü! Bakın nasıl dalga geçtiler

Suriyeli mültecilerin araba muayene hizmetinden ücretsiz yararlandığı iddiasını şahsi sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, yaydığı haberin yalan çıkması üzerine sosyal medyada dalga konusu oldu.

Suriye'deki iç savaştan kaçıp Türkiye'de mülteci konumunda bulunan Suriyeliler hakkında her fırsatta ırkçı açıklamalarda bulunup, toplumu Suriyelilere karşı kışkırtan İYİ Parti İstanbul milletvekili Ümit Özdağ bir kez daha yalan bir beyan üzerinden Suriyelileri hedef aldı.

GÖÇ İDARESİ'NDEN ÖZDAĞ'A YALANLAMA

''Suriyelilerin araçlarına ücretsiz vize muayenesi yapılıyor.'' diyen Özdağ'a Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nden kısa süre içinde yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, ''Sayın Özdağ, Ülkemizde yaşayan Suriyeliler sahip oldukları motorlu araçlar için Türk vatandaşlarının ödemek zorunda olduğu her türlü MTV, muayene ücreti vb resmi ücreti ödemekle yükümlüdür. Haber kaynağının bilgisi doğru değildir.'' ifadeleri kullanıldı.

SOSYAL MEDYADA GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞTÜ

Daha önce de benzer skandallarla gündeme gelen Ümit Özdağ, son yalanın ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından tiye alındı. Özdağ hakkında birbirinden komik yüzlerce paylaşım yapıldı.

İşte onlardan bazıları:

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri