SİYASET

Karamollaoğlu ittifak kurma şartını açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni parti Ahmet Davutoğlu ve parti kurma hazırlığında olan Ali Babancan'la ittifak kurma şartını açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir televizyon programında yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve parti hazırlıklarını sürdüren Ali Babacan'a ittifak konusunda yeşil ışık yaktı. Karamollaoğlu, "Temel ilkelerde anlaşırsak ittifak olabilir" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ile parti hazırlıklarını sürdüren Ali Babacan'a ittifak konusunda yeşil ışık yakan Karamollaoğlu, "Temel ilkelerde anlaşırsak ittifak olabilir" dedi.

"ERDOĞAN POLİTİKALARINDAN DEĞİŞİKLİĞE GİDECEK"

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partilerin ittifaklar üzerindeki etkilerine ilişkin değerlendirmede bulunan Karamollaoğlu, "Böyle bir şey olacağını biliyordum. Yeni oluşum nasıl bir netice verir bilmiyorum ama Türk siyasi hayatı atık farklı bir tarzda şekillenecek. AK Parti, Sayın Erdoğan'la yola çıkan herkesi kaybetti. Faydalı olacağı kanaatindeyim. Yeni den bir şekillenme oluyor. Ben özellikle bu noktada sayın Erdoğan'ın politikalarında da bir takım değişikliğe gideceğine inanıyorum." dedi.

İKİ PARTİYE ŞARTLI İTTİFAK

Yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve parti hazırlıklarını sürdüren Ali Babacan'a ittifak konusunda yeşil ışık yakan Temel Karamollaoğlu, "Biz son kongrede prensiplere ve ilkelere önem vereceğimizi açıkladık. Temel prensiplerde anlaşabilirsek bu ittifak genişler" dedi.

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri