SİYASET

Kayyum atamaları Karamollaoğlu'nu rahatsız etti

Saadet Partisi Genel Başkanı lideri Temel Karamollaoğlu, "Şirinler" isimli çizgi filmdeki "Somurtkan Şirin" karekterini aratmıyor. Herşeye karşı olan Karamollaoğlu, şimdi de Kayyum atanmasına karşı çıktı.

Saadet Partisi'nin Bilecik İl Başkanlığı'nın 7'nci Olağan Kongresi'ne katılan Karamollaoğlu, hükümeti politikaları ve yatırımları sebebiyle eleştiri yağmuruna tuttu.

Terör örgütü PKK ile ilişkisi saptanmış olan HDP'li belediyelere yapılan kayyum atamalarını hedefine alan Karamollaoğlu iktidarı sert sözlerle eleştirdi.

HANİ SEN DEMOKRATTIN?

Karamollaoğlu "Adaletin dışına çıktığın zaman zalim olursun. Bir sürü kayyum atandı şimdi. Yetmedi bir de ana muhalefet partisinin bir belediye başkanını görevden aldılar. Sırada başkaları var deniliyor. Ya hani sen demokrattın? Hani sen demokrasiye inanıyordun?" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun konuşması esnasında, kayyum kararı alınan belediye başkanlarının terör suçundan dolayı yargılandıklarına değinmemesi dikkatlerden kaçmadı. 

İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum kararı alınan belediyelerin çoğunun başkanları terör örgütüne üye olmak yahut destek vermek gibi suçlardan yargılanıyorlar.

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri