SİYASET

Kılıçdaroğlu ağzını yine bozdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağır ifadeler kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ülkeyi yöneten güçler hem terör örgütü hem de dış güçler tarafından yönetiliyorsa o ülkede huzur olmaz. Çünkü dış politikayı yöneten artık dış güçler olur. Süleyman Şah Türbesi için dokunanı yakarız dediler kaçmak zorunda kaldılar. Dış güçler sizi oltasına takarsa kullanmaya başlarlar. Ne dedi papazı bırakacasın. Kim dedi? Trump... Yoksa seni maf ederim dedi. Erdoğan ne dedi? ' Bu can bu tende oldukça papazı alamazsın' dedi. Sonra ne oldu papazı götürüp teslim etti. Söz nerede söz... Namus nerede namus... şeref nerede şeref... Halsiyet nerede halsiyet... Adalet nerede adalet... Nerede bunlar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mal varlığı üzerinden iddilarını sürdüren Kılıçdaroğlu, "Sadece bir şey söylediler mal varlığını bak göreceksin dediler. Kardeşim senin mal varlığını ben de tüm dünya da biliyor. Korkma! Otur ona adam gibi cevap ver." şeklinde konuştu.  

Yorumlar