SİYASET

Kılıçdaroğlu: Bana kağıt oynamayı bilmiyor diyenler karşıma çıksın

Haber Global ekranlarında, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını döneminde kahvehanelerde yasaklanan kağıt oyunlarına ilişkin yine skandal açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Kahvehaneler açık güzel ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman. Oysa önlem alabilirsiniz, dersiniz ki 'her oyunda sıfır, yeni kağıt açacaksınız.' Bitti bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor, akıllarına bile gelmiyor. Çünkü kahvecinin nasıl yaşadığını, hangi koşullarda yaşadığını biliyor mu?" ifadelerini kullanmıştı.

'KAĞITTA KEDİNE GÜVENEN KARŞIMA ÇIKSIN'

Gelen tepkiler üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Haber Global ekranlarında sözlerine açıklık getirdi. Kılıçdaroğlu, "Ben kahvecilerin sözcüsü olarak bunu dile getirdim (Her oyunda yeni deste açılsın). Sosyal medyada beni eleştirenler her elde kağıt değişsin denince yanlış anlaşılmış. Her elde değil. Her oyunda… Hatta bazıları ‘Kemal Kılıçdaroğlu kağıt oyunu bilmiyor’ dedi. Varsa bunu söyleyenler karşıma çıkabilirler." teklifinde bulundu.

Yorumlar 9 Yorum
Günün Manşetleri