SİYASET

Kılıçdaroğlu onur konuğu olarak Şam'a davet edildi

Esed rejiminin medyadaki sağ kolu olarak bilinen Nidal Sabeh, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'onur konuğu' olarak Şam'a davet etti.

İdlib'de yaşanan gelişmelerin ardından iç siyaset hareketlenmeye başladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gelen şehit haberlerinin ardından, katil Esed'e herhangi bir söz söylemezken ilk hedef olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçti.

Askerlerimizi şehit eden rejim hakkında sürekli güzellemeler yapan Kılıçdaroğlu'nun, kahraman ordumuz savaştayken başkomutan Erdoğan hakkında söyledikleri sabırları taşırdı.

ERDOĞAN BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKTI

Erdoğan dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'nun söylediklerinin, Esed tarafından sevinçle takip edildiğini söyledi.

Suriye rejiminin medya ayağını yürüten isimlerden Nidal Sabeh'in Kılıçdaroğlu'na yaptığı davet Erdoğan'ı bir kez daha haklı çıkardı.

''KILIÇDAROĞLU BİZİM MÜTTEFİKİMİZ''

Nidal Sabeh, Kılıçdaroğlu'na davetini şu sözlerle dile getirdi: "Türk muhalefetinin lideri yani müttefikimize binlerce selam olsun. Onu Şam, Abu Dabi, Kahire ve Mekke'de misafir etmek istiyoruz."

İMAMOĞLU İÇİN DE MÜTTEFİK DEMİŞTİ

Nidal Sabeh, Türkiye'de yapılan en son belediye seçimlerinde İmamoğlu ile ilgili bir tweet paylaştı. Twitter hesabından İmamoğlu'na 'Müttefiklerimiz' diye hitap eden Lübnanlı Sabeh, "Müttefiklerimiz Türkiye'nin tüm büyük şehirlerini kazandı. Bu Türkler ve Araplar için bir zafer" dedi.

ERDOĞAN REJİMİ DÜŞÜNCE CHP'YE ZİYARETE GELECEĞİZ

Esed'in şebbihalarından olan Sabeh, "Erdoğan rejimi düştüğünde Cumhuriyet Halk Partisi'ni yani müttefiklerimizi ziyaret edeceğiz. Sonra da en iyi ilişkiler kuracağız" açıklamasında bulundu.

Yorumlar 11 Yorum
Günün Manşetleri