SİYASET

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan vatandaşı şoke eden tweet

İşçilerin grev kararı almasının ardından sokakların çöp dağlarına döndüğü Maltepe'de, Başkanı Ali Kılıç'tan vatandaşı şoke eden bir tweet attı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, asgari ücret pazarlıklarında kendi belediyelerindeki işçilere verecekleri maaşla övünürken, CHP'li belediyelerdeki işçiler kazan kaldırdı. Grev kararı sonrası Maltepe geneli çöplüğe döndü.

Maltepe sakinlerinin durumdan şikayeti devam ederken, toplanmayan çöpler, salgın döneminde birçok hastalığa da davetiye çıkarıyor.

Mahallelerinde bir araya gelenler, CHP'li belediyeye destek vererek sokaklarda biriken çöp poşetlerini kamyonetlere yükleyerek çöp toplamaya başladı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a da destek veren bir mahalle sakini  “Başkanımızın yanındayız işçilerimizin de yanındayız ama bu sendikanın yaptığı iş değil, bu pandemi zamanında şu rezilliğe bakın. Hastalık almış başını gitmiş kimsenin bir şey yaptığı yok hem pandemi zamanında bu sendikanın yaptığı akıl alır iş değil. Bu sendikanın ne yapmak istediğini ben anlamadım ama biz sonuna kadar Ali Başkan'ın arkasındayız.“ dedi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklama vatandaşlara ikinci şoku yaşattı. Kılıç açıklamasında, "Her koşulda yanında olduğumuz, her koşulda yanımızda olan Maltepe’de değişimin öncüsü kadınlara günlerdir verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Birlikte Başaracağız." ifadelerine yer verdi.

Başkanı Kılıç'ın bu Tweeti bilinç olarak mı attığı ya da hesabının mı hacklendiği henüz bilinmiyor.

VATANDAŞTAN TEPKİ YAĞDI

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri