SİYASET

Mansur Yavaş'tan kayyum iddialarına cevap

Sinan Aygün'ün rüşvet iddialarının ardından soruşturma başlatılan Mansur Yavaş, Abdulkadir Selvi'ye konuştu. Mansur Yavaş gündeme gelen kayyum iddialarına da cevap verdi.

Sinan Aygün hakkında "terör örgütüne yardımdan" suç duyurusunda bulunan Mansur Yavaş hakkındaki iddialar medya ve siyaset gündeminin ilk sıralarında.

Ankara Büyükşehir Belediye'sine kayyum atanabileceği ihtimalinin gündeme gelmesi üzerine Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Mansur Yavaş'a bu iddiaları sordu.

Mansur Yavaş kayyum iddiaları için şöyle dedi:

"Bunu yaydılar. Hayır, benim böyle bir endişem yok. Yaydılar özellikle. Çünkü seçildiğimden beri bazı çevreler yayıyorlar kendi kendilerine. Seçimin bittiğinden hâlâ haberleri yok."

Yavaş, Selvi'nin "Kılıçdaroğlu size destek verdi mi?" sorusuna ise "Ben kendisine durumu ilk günden beri duyurdum. ‘Böyle bir mahkeme kararı var ve biz bunu uygulayacağız, bilginiz olsun. Mutlaka size gelecektir bir şekilde. Israrcı da olacaktır ama bizim şeyimiz net’ dedim. Sayın Genel Başkan da ‘Hukuk neyse gereğini yaparsın, sen zaten hukukçusun’ dedi, başka bir şey de söylemedi." dedi. 

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri