SİYASET

Melih Gökçek'ten, Mansur Yavaş'a hodri meydan

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendi dönemine ait verileri çarpıtarak aktardığını söyleyen Melih Gökçek, söylediklerini ispat ederse siyasetten çekilirim, edemezse Sayın Yavaş başkanlığı bırakacak mı serzenişinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, belediye meclisindeki iddialarına Melih Gökçek'ten restli yanıt geldi.

Gökçek cevap kullandığı videoda şu ifadelere yer verdi: Bugün sayın Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde bir konuşma yaptı. Özellikle beni töhmet altında bıraktı. Bu konu hakkında cevap vermem elzem oldu.

Gökçek çektiği cevap hakkı videosunda, Mansur Yavaş'ın meclis konuşmasında bir ksıma yer verdi. Yavaş, konuşmasında "Sosk Vakfına 13 tane, Korkut Ata 113 tane, Ankaraspor'a 9 tane, Keçiörenspor'a da 28 tane oto park verilmiştir." iddiasında bulunuyor.

Gökçek açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Sayın Mansur Yavaş'ın söylediği rakamların hepsi yalan. Sosk Vakfı'nın 13 tane vakfı var diyor, 3 tane var. Korkut Ata'nın 113 tane otoparkı var diyor, sordurdum 1 tane var, Keçiören'in 28 tane var diyor, 2 tane var, Ankaraspor'un 9 tane var diyor 2 tane var. Bu kadar mübala olur mu? Bu kadar yalan olur mu? Bu yalanın ortaya çıkmayacağını mı sanıyorsun? Sayın Yavaş sana bir teklifim var. Eğer söylediklerini ispat edersen ben bundan sonra siyasi hayatı bırakacağım ve hiçbir şekilde de senin hakkında konuşmayacağım. Yok eğer ispat edemezsen sen de Belediye başkanlığını bırakacak mısın? İnsan yiğit olur, mert olur... Habire iftira atıp çekilip kenara gidiyorsun. 1 katrilyonluk davayı 180 milyona yaptın dedin. Senin ki ucuz benim ki pahallı dedim ispat edersen siyaseti bırakacağım dedim yine tüydün.

"Benimle uğraşarak beceriksizliğini örtemezsin"

Sayın Yavaş senle iki defa rakip oldun ve ezildi. Bu ezikliği hala üzerinde tesirlerini görüyorum diyen Melih Gökçek, "Bırak bu ezikliği Ankara'nın asfaltını yap. Her taraf çukur oldu. Yeşilleri kuruttun, ilk defa Ankara sinekle tanıştı. Hizmet yapamıyorsun her taraf boş sen bunlarla uğraş. Benle uğraşarak beceriksizliğini örtemezsin" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri