SİYASET

Meral Akşener 19 Mayıs için gittiği Anıtkabir'de sosyal mesafeyi yine unuttu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e giden Meral Akşener ve kurmaylarının maske takmayı ihmal etmedikleri fakat sosyal mesafeyi hiçe saydıkları görüldü

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e giderek Atatürk'ün kabrini ziyaret etti.

MASKE TAMAM

Anıtkabir ziyareti esnasında çekilen fotoğraflarda Akşener ve ona eşlik eden parti yetkililerinin koronavirüs salgınına karşı maske taktıkları gözlemlendi.

SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Koronavirüsle mücade döneminde herkesin uygulaması gereken 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralı göz ardı edildi.

Sokakta sosyal mesafeyi ihlal eden vatandaşlara para cezası kesiliyor olması ''Bize ceza var da Akşener'e yok mu?'' şeklinde yorumlara sebep oldu.

Genel Başkan Akşener, Genel Sekreter Uğur Poyraz, Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Toplumsal Politikalar Başkanı Şenol Sunat, Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas ve beraberindekiler, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine gitti.

Akşener'in, çelengi mozoleye bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

23 NİSAN'DA DA SOSYAL MESAFE UNUTULMUŞTU

Anıtkabir'e 23 Nisan kutlamaları için giden siyasetçiler, sosyal mesafe kuralını unutarak eleştirilerin hedefi haline gelmişti. 

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri