SİYASET

Mersin'de kendini yakan işçi CHP mağduru çıktı!

Mersin'in Tarsus İlçesi Tozkoparan Mahallesi’nde "Belediye Başkanıyla görüşmek istiyorum" dedikten sonra kendini yakan 32 yaşındaki M. Şenol B CHP'nin mağduru çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Tarsus İlçesi Tozkoparan Mahallesi’nde meydana gelen olayda belediye binası önüne gelen 32 yaşındaki M. Şenol B. "Belediye Başkanıyla görüşmek istiyorum" şeklinde bağırarak, üzerine döktüğü benzini elindeki çakmakla ateşledi. Alevler içinde kalan şahsa itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaşanan üzücü olayın arkasında büyük bir dram daha ortaya çıktı.

BARIŞ YARKADAŞ DA PROVAKASYONA DESTEK VERMİŞTİ

Belediye tarafından işten çıkarılan işçinin durumunu siyasi malzeme haline getiren CHP'li isimler ise durumu algı operasyonuyla çarpıtmaya kalktı.

CHP'li Barış Yarkadaş olayın iç yüzünü çarpıtarak sosyal medya hesabından paylaştı. İşçinin maddi imkansızlıklardan dolayı valilik önünde kendini yaktığını belirterek paylaşan Yarkadaş, Mersin B.B'sinin işten çıkardığı adamı propaganda aracı olarak kullandı.

Yaşanan acı olayı çarpıtanlardan bir diğeri ise CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur oldu. Güzelmansur, "İş bulamayan, çocuklarının karnını doyuramayan anne-babalar çaresizlikten kendini yakıyor" sözleriyle CHP'nin işten çıkardığı gerçeğini örtpas etmeye kalktı.

Olayın ardından konuşan Mustafa Şenol B.'inin arkadaşı, "Perşembe günü yanımdaydı. Konuştuk dertleştik kendisiyle. Yakın tarihte bir araç kiralamıştı. Kiraladığı araçla da kaza yapmış araç kaskosuz çıkınca 15 bin TL'ye yakın para ödemek zorunda kalmıştı. Çok büyük maddi zarara girmişti. Üstüne birde işten çıkınca sıkıntıya girmiş. Garibimin ikiz bebeği var, inşallah sağlığına kavuşur geri" dedi.

Yorumlar 11 Yorum
Günün Manşetleri