SİYASET

MHP ile İYİ Parti'nin sürpriz yakınlaşması

Tepede birbirlerine hiç hazzetmeyen iki partinin tabanında tablo hiç de öyle görünmüyor. İYİ Parti Keşan İlçe Başkanlığı yönetimi, bir süre önce yeni yönetim oluşturan Milliyetçi Hareket Partisi Keşan İlçe Başkanlığı yönetimini ziyaret etti...

MHP Keşan İlçe Teşkilatı binasında başlayan ziyarette; İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe ile beraberindeki bazı Yönetim Kurulu üyelerini, MHP Keşan İlçe Başkanı Ümmet Yavaş ile Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Keşandaki yerel bir gazetenin haberine göre ziyarette ilk olarak söz alan Yavaş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler, bu ulu ülkü çınarının bileşenleriyiz. Birlikte, dirlikten uzak düşünemiyoruz kendimizi. Tabelalarımız ayrı olsa da aynı duygu ve düşüncelerin insanlarıyız. Her şeyden önce bizler kardeşiz" dedi.

Daha sonra söz alan Sarıkeçe, nazik karşılamadan dolayı Ümmet Yavaş ve yönetimine teşekkür ederek, "Burada da, daha önce Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapan Doğuş Şimşek başkanım, yine önceki dönemde ben de Belediye Meclisi adayı idim. Yine şu an aramızda bulunan bazı arkadaşlarımız da burada siyaset yaptı. Bizler aynı uzvun parmaklarıyız. Baba evinde olmak gibi bir duygu içindeyiz. Yönetiminize başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri