SİYASET

MHP lideri Bahçeli'den gençlere önemli çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gençlere yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kuşakları X, Y, Z kategorisiyle ele almadıklarını ve bu şekilde analiz etmediklerini belirten MHP lideri Bahçeli, ''Bu ayrımın alfabenin diğer harflerine kadar ulaşacağını, buradan da bir sonuç çıkmayacağını düşünüyoruz. Milleti bir görüyor, adına Türk milleti diyoruz'' ifadelerini kullandı.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektör protestoları üzerinden gençlere de çağrı yapan Bahçeli, ''Hüsranı yaşamayın yaşatmayın. Üniversite kapılarında terör örgütlerinin dolduruşuna gelmeyin. Tüm kardeşlerimi Türkiye'ye sahip çıkmaya çağırıyorum'' dedi.

''KUŞAKLARI X, Y, Z KATEGORİSİYLE ELE ALMIYORUZ''

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Biz kuşakları X, Y, Z kategorisiyle ele almıyor, bu şekilde analiz etmiyoruz. Çünkü bu ayrımın alfabenin diğer harflerine kadar ulaşacağını, buradan da bir sonuç çıkmayacağını düşünüyoruz. Milleti bir görüyor, adına Türk milleti diyoruz.

''BİZİM DAĞA GÖNDERECEK TEK BİR GENCİMİZ DAHİ YOK''

Hiç ayırt etmeksizin, hiçbir fark gözetmeksizin, her genç kardeşime elimi uzatıyor, alayını birden hasretle kucaklıyorum.

Onlar bizim her şeyimizdir ne oy kaygısına ne siyasi tartışmalara ne de basit çıkar hesaplarına hapsedilemeyecek mümtaz değerlerimizdir. 

Yıkım gündelikçileri, mukallit aydınlar, kimliksiz siyasetçiler, terör örgütlerine taşeronluk yapan köksüzler, aslanı kediye boğdurmak için el ovuşturan vatansızlar, gençliğe musallat olan cinayet ve suç şebekeleri şunu iyi bilsinler ki, bizim ne dağa gönderecek ne hücre evine yollayacak ne üniversite kapılarındaki eylemlerde kaybedecek ne de sokak aralarında molotof fırlatacak tek bir gencimiz, tek bir evladımız, tek bir fidanımız dahi yoktur.

Gençlerimize hatırlatmak isterim ki haklı olmak en güçlü silahtır. Hiç kimse kuyunun dibindeyim diye üzülmemelidir belki oradan da bir kapı aralanacaktır.

GENÇLERE ÇAĞRI: BİR ANLIK ÖFKE İLE BİR ÖMRÜ HEBA ETMEYİN

Sevgili gençler hiçbirinizi kaybedemeyiz. Öfkeniz olabilir kızdıklarınız olabilir tepkileriniz sivri olabilir itirazlarınız sinirli olabilir fakat sizler milletimiz için istikbal ve istiklal haklarımız için paha biçilmez öneme sahipsiniz.

Babalarınız yemedi yedirdi giymedi giydirdi. Bir anlık öfke ile bir ömrü heba etmeyin. Direnmeyi zalimlere karşı yapın.

Analarınızın gözyaşlarını akıtmayın. Babalarınızın ahını almayın. Siz Türk gençliğisiniz. Gelin yanlış bir tercihin içinde olan varsa dönsün.

Kavgaya çağırana değil kitap okumaya çağırana koşsun. Hüsranı yaşamayın yaşatmayın.

Üniversite kapılarında terör örgütlerinin dolduruşuna gelmeyin buna müsaade etmeyin. Türk gençliği bizim nezdimizde istikbalin kahramanıdır.

''TÜM KARDEŞLERİMİ TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUM''

Tüm kardeşlerimi Türkiye'ye sahip çıkmaya çağırıyorum. Bu çağrı dürüst temiz hilesiz ve hesapsız bir çağrıdır. Bu çağrı birliğe beraberliğe dirliğe çağrıdır. Bu çağrı haklıdan yana duruşun çağrısıdır. Geçmişte yeterince bedel ödedik yenilerini ödemeyelim çağrısıdır.''

Yorumlar
Günün Manşetleri