SİYASET

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada son günlerde Cumhur İttifakı üzerinde farklı dedikoduların döndüğünü ifade ederek, "Şunu ifade etmek isterim ki; MHP ile AK Parti Türk tarihinin iki ucunu kavrayan iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız." dedi.

Partisinin grup toplantısında gündemi değerlendiren MHP Lideri, Cumhur İttifakı hakkında ortaya atılan iddialara sert bir dille karşı çıktı ve ittifakın yoluna devam edeceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin birbirini harcayacağı iddiasının bulunduğu bir köşe yazısını hatırlatan MHP Lideri, "Şunu ifade etmek isterim ki; MHP ile AK Parti Türk tarihinin iki ucunu kavrayan iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız." dedi.

''ÇİRKİN DEDİKODULARI HAYRETLE TAKİP EDİYORUZ''

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

"Bir milletin var oluş haklarını müdaafaa cesaretini, kahramanlarla korkakların mücadelesi belirleyecektir. Birkaç haftadır korkakların, fitnebazların kudurmuş emellerini görüyoruz. Bilhassa, Cumhur İttifakı'yla ilgili çirkin dedikoduları hayretle takip ediyoruz.

Cumhur İttifakı'nın kolonlarının çatırdadığını söyleyenlerden tutun da pek çok şey konuşulmuştur. Bazıları da 'Rota değişikliğine işaret ediyor' diyerek akıl yoksunluğunu işaret etmiştir. Kurdukları hayallerden bile malzeme çalan zavallıların sözüne itibar edecek hiçbir vatan evladı olmayacaktır.

''CUMHUR İTTİFAKI CUKKA İTTİFAKI DEĞİLDİR''

Şunu ifade etmek isterim ki; MHP ile AK Parti Türk tarihinin iki ucunu kavrayan iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız. Cumhur İttifakı siyaseti pazarlık üstüne inşa etmemiştir.

Ortak paydası mevki makam değil, Türk milletinin tarihi haklarıdır. Yolu doğru olanın yükü de ağırdır. Sayın Cumhurbaşkanımızla hukukumuz, Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlı, ilkeli, karşılıklı muhabbete dayalıdır. Cumhur İttifakı Türkiye'nin yegane umududur."

Yorumlar
Günün Manşetleri