SİYASET

MHP'li Bulut milyonları sesine Meclis'te tercüman oldu!

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, CHP ve HDP'nin ceza düzenlemesinin genişlemesini isteyen tekliflerine tokat gibi sözlerle yanıt verdi.

AK Parti ve MHP'nin 5 suçu kapsam dışınsa bırakan ceza düzenlemesi Meclis'e gelmesinin ardından CHP ve HDP'den itirazlar yükseldi.

Ceza düzenlemesinin genişlemesini isteyen CHP ve HDP'ye Meclis'te yanıt MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'tan geldi. Bulur, "Kundakdaki bebeğe kurşun sıkacaksın, kalkıp hapisteki vatandaşla kendini aynı kefeye koyacaksın. Karakol basıp 20 yaşındaki delikanlıları şehit edeceksin. Dolandırıcılıkla içeri girmiş vatandaşla eşit infaz isteyeceksin. Gidip nöbet tutan polisi katledeceksin rüşvetten içeri girmiş vatandaşla eşit infaz isteyeceksin." serzenişinde bulundu.

"TERÖRİSTİN YERİ KODESTİR"

Terör örgütü PKK'nın kalleş pusu ve saldırılarını hatırlatan Bulut sözlerine şöyle devam etti: Bu merhamet Meclis'in kudretli duvarlarında parçalanmaya mahkumdur. Burada vicdan sahibi hiçbir milletvekili buna asla geçit vermeyecektir. Bu infaz yasasının arkasında kaldık diyenler önce akıttıkları kanla dönüp arkalarına bakacaklar. Kaç yetim bıraktık... Hiçbir şekilde vicdanımız sızlamıyor. İnandığımızı söylüyoruz inandığımızı yapıyoruz. Teröristtin yeri kodestir. Hiçbir kudret bu teröristleri kodesten çıkarmaya yetmeyecektir.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri