SİYASET

MHP'li Semih Yalçın Sözcü yazarı Rahmi Turan'a veryansın etti

CHP'li birisinin Erdoğan'la gizlice görüştüğünü iddia eden Sözcü yazarı Rahmi Turan'a bir tepki de MHP cephesinden geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptğı açıklamada Sözcü yazarı Rahmi Turan'ı ağır sözlerle eleştirdi.

Bilindiği üzere Rahmi Turan dünkü köşesinde bomba bir iddiada bulunmuştu. Turan'ın iddiasına göre CHP'li bir isim CHP Genel Başkanlığı için Erdoğan'la Külliye'de gizli bir görüşme yapmış.

İddialara tepkiler hem Cumhur İttifakı tarafından hem de Millet İttifakı taraftanda gelmeye devam ediyor.

MHP kanadından ilk tepkiyi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın verdi.

Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Kuyuya taşı atan meczup; daha önce defalarca ifade ettiğimiz gibi medyada ahlaksızlık ve çıplaklıkla şöhret bulmuş fosil gazeteci Rahmi Turan..." dedi.

Rahmi Turan'ın geçmişteki FETÖ ile olan bağına dikkat çeken Yalçın ''An itibarıyla Habertürk televizyonunda; bir delinin kuyuya attığı taşın tartışılması yapılıyor. Cumhur İttifakının aldığı siyasi kararlar kimi neden bu kadar rahatsız ediyor?  Anlamak oldukça zor!'' ifadelerini kullandı.

Semih Yalçın'ın kullandığı ifadeler şu şekilde:

FOSİL GAZETECİ

Kuyuya taşı atan meczup; daha önce defalarca ifade ettiğimiz gibi medyada ahlaksızlık ve çıplaklıkla şöhret bulmuş fosil gazeteci Rahmi Turan; bir zamanlar “Diken” başlığıyla çıkan köşe yazılarında FETÖ elebaşı için “Hocaefendi” diyerek methiyeler dizerken, şimdi hiç üzerine bile alınmadan FETÖ aleyhtarıymış gibi “tefsirişerif”lerini sıralıyor. Hiçkimse siyaseti başkalarına iftira atarak, yalan yazarak, magazin gazeteciliği ve teşhirci gazetecilikle yapamaz.

''MHP’ye ve Ak partiye kafayı takıp 2009’dan beri partimiz aleyhinde alçakça iftira kampanyaları ve algı operasyonları düzenleyen FETÖ, bunları kendi medyasından idare etmişti. R.Turan ve benzeri fırsatçı MHP muarızları da cephe gerisinden düzenbazlar korosuna destek vermiştir.''

FETÖ'NÜN YARIM BIRAKTIĞI İŞİ YAPIYOR

''Rahmi Turan, FETÖ’nün 15 Temmuz ihanetinden sonra yarım bıraktığı işi kaldığı yerden sabırla götürerek MHP ve Ak Parti aleyhindeki yalan ve iftiraların medya ayağı görevini ifa etmiş bir kişidir. Hem de büyük bir utanmazlık ve pişkinlikle…''

FETÖ İDDİANAMESİ HAZIRLANMALI

''Emin Çölaşan gibi hakkında FETÖ iddianamesi düzenlenmesi gereken gazetecilerden biri de Rahmi Turan’dır.''

Yorumlar
Günün Manşetleri