SİYASET

MHP'liler Fatih Altaylı'yı topa tuttu! Altaylı'nın Öcalan'la fotoğrafı gündemde

Fatih Altaylı Habertürk'te Meral Akşener ile yaptığı programla MHP'yi kızdırdı. MHP yönetiminin hedef tahtasına oturan Fatih Altaylı'nın geçmişte Öcalan'la olan fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu Teke Tek programında attığı çaresiz kahkahalar kamuoyunun gündemini uzun süre meşgul etti.

Programın MHP'deki yankıları ise daha büyük ve şiddetli oldu. Meral Akşener ile birlikte, programı hazırlayan gazeteci Fatih Altaylı'yı da hedef tahtasına oturtan MHP'li yöneticiler, Altaylı'ya çok ağır sözlerle yüklendi.

Altaylı'yı "taraflı program yönetmek" ve "MHP'ye hakaret etmekle" suçlayan ülkücü camia, sosyal medyada ünlü gazeteciyi adeta "linç" etti.

MHP’DEN SERT AÇIKLAMALAR

Fatih Altaylı'ya, Meral Akşener’e sorduğu sorular ve yorumları nedeniyle ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan eleştiri geldi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Semih Yalçın “İdeolojik ön yargılarını her fırsatta MHP muarızlığıyla besleyerek hayat süren Fatih Altaylı’nın; ipi pazara çıktığı için itibar edilmeyen ve artık kamuoyunda unutulmaya başlayan İP Müdiresini yeniden parlatma çabası, Habertürk TV’nin inandırıcılığına ve basın etiğine gölge düşürmüştür." ifadelerini kullandı.

öcalan

Fatih Altaylı, programında; Devlet Bahçeli’yi ve MHP camiasını hedef aldığını savunan Yalçın, "Aklınca hırsıza yol belleten, İP Müdiresine ayak veren Fatih Efendi; “Devlet Bahçeli MHP’nin başından giderse…” şeklindeki yaklaşımla Sayın Genel Başkanımız aleyhinde durup dururken gündem oluşturma çabasına girmiştir." dedi.

öcalan

ÖCALAN'LA FOTOĞRAFI GÜNDEMDE

Kimi MHP'liler eski defterleri açmayı ihmal etmedi ve Altaylı'nın terörist başı Abdullah Öcalan ile birlikte yemek yerken çekişmiş görüntüleri paylaşıldı.

Yorumlar 15 Yorum
Günün Manşetleri