SİYASET

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na Mansur Yavaş göndermesi

Halk TV'de canlı yayına katılan Muharrem İnce, sunucunun"Muharrem İnce yeniden cumhurbaşkanı olacak mı?" sorusuna Mansur Yavaş göndermeli bir cevap verdi.

2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, yeniden aday olmak istediğini açıkladı.

MANSUR YAVAŞ'A İKİNCİ ŞANS VERİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderen Muharrem İnce, şu ifadeleri kullandı:

"Olmak isteyecek. Ben elimi kaldıracağım. 'Ben aday olmak istiyorum' diyeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Anayasa'ya göre iki tür adayı olabilirsiniz. Ya parti grubu sizi aday gösterir ya da yüz bin imza ile aday olursunuz. Başkan bir üçüncü seçenek yok. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyesiyim. Günü geldiğinde elimi kaldıracağım. Mansur Yavaş'a ikinci şansı verdiniz. 2014'te Ankara Belediyesi'nin kaybetti. 2019'da bir şans daha verdiniz başarılı oldu. Kutluyorum arkadaşımızı. Ben de bir şans daha istiyorum bu sefer de kazanamazsam bir daha istemiyorum." 

Yorumlar 14 Yorum
Günün Manşetleri