SİYASET

Özhaseki CHP'nin üç büyük başarısını anlattı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, CHP'nin son dönemlerde başarılı olduğu üç şeyi partili arkadaşlarıyla paylaştı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar'da düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın 2'nci gününe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki katıldı.

İstişare toplantısında bir konuşma yapan Özhaseki, CHP'nin son dönemlerde başarılı olduğu üç alanı detaylarıyla anlattı. 

Özhaseki'nin ağzından CHP'nin üç başarılı işi:

HİZMET YOK

"Gerçekten hizmet etmezler. Dün Çankaya tarafındayız, bir cami açılışına gidiyoruz. Yıkıntı, harabe o kadar kötü, pasaklı yerler gördük ki, emin olun içim yandı. Cumhurbaşkanımız çok güzel özetliyor, çöp, çukur, çamur bunların belediyeciliği bu kadar.

YOLSUZLUK ÇOK

Bir şey daha var bütün yolsuzlukların ana kaynağı bunların belediyelerinde. Tarihe düşülmüş, kayıt edilmiş yolsuzluklar da bunlardadır. İSKİ skandalları başta olmak üzere.

ALGI OPERASYONU

Son dönemlerde bir şeyi daha ustaca yapmaya başladılar. O da algı operasyonları, siyasi davranış biçim değiştirerek, başka türlü bir hal üzerine devam ettiriyorlar. Ustalıkları oldu. Yalan birinci işleri, algı operasyonları bunların zaten ustalık alanları ve herkesin dünya tarihinde siyasilerin bildiği meşhur Hintlerin Goebbels, bunların hocaları oldu. Goebbels'in iki-üç tane teorisi var. Birisi diyor ki çok yalan söyleyeceksiniz. Hintlerin propaganda bakanı, çok yalan söyleyeceksiniz diyor. Ben CHP'nin başındaki insanın ve etrafındakilerin ne kadar yalan söylediklerine şahidim. Birebir yaşamış birisiyim. Bir şey söyleyeceğiz diyorlar ve fos çıkıyor. Hep yalan söylüyorlar."

Yorumlar