SİYASET

Öztürk Yılmaz'dan zehir zemberek Kılıçdaroğlu eleştirisi

Ülke Gündemi' programına konuk olan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Ylımaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Joe Biden’ın ABD’de seçimleri kazanmasının ardından Türkiye’den ilk tebrik eden kişinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu olduğunu hatırlatan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “İlk eleştiren de ben oldum. O gün CNN Türk’te canlı yayındaydım. Bir dur bir bekle be kardeşim bu acelen ne? Bu ülkede bir Cumhurbaşkanı var bir açıklama yapasın.” serzenişinde bulundu.

"BİDEN BUNLARI ADAM YERİNE KOYACAK ZANNEDİYORLAR"

"Kılıçdaroğlu’nun Biden tavrı bir mesaj mı?' sorusuna Yılmaz, “Sevindiler. Bunlar dünyayı bilmiyorlar. Zannediyorlar ki Biden bunları adam yerine koyacak. Seni kullanıyor kardeşim sen de farkında değilsin. Sen de onun değirmenine su taşıyorsun. Biden Kılıçdaroğlu’na destek verdiği zaman bizim burada işimiz zorlaşıyor. Çünkü biz burada demokratik bir muhalefet yapamıyoruz. Sen de gidip onun arkasına saklandığın zaman Erdoğan da ‘Biden ile muhalefet üzerine geliyor. Bu sadece muhalefet değil Biden muhalefeti.’ diyor. Sen o noktaya Türkiye’yi neden getiriyorsun?” şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar 2 Yorum