SİYASET

Poz meraklısı Aylin Cesur'a İYİ Parti'den destek

Şehit cenazesinde fotoğraf verebilmek için cemaatin önüne geçen ve şov yaparcasına pozlar veren Aylin Cesur'a İYİ Parti'den destek açıklaması geldi.

Suriye'nin İdlib kentinde Esed kuvvetlerinin yaptığı hava saldırısı sonucunda şehit olan kahraman askerlerimizin cenaze törenleri on binlerce vatandaşın katılımıyla birlikte gerçekleşiyor.

İdlib'te şehit olan, Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in cenazesi de Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde pazar günü yapılan törenle toprağa verildi.

CENAZE NAMAZINDA FOTOĞRAF DERDİNE DÜŞMÜŞTÜ

Şehit Şahin'in cenazesinde on binlerce vatandaş namaz için hazır bulunuyordu. Orada olan isimlerden bir tanesi de İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur idi. Cesur'un namaz esnasında cemaatin önüne geçerek fotoğrafçısına poz verme çabaları gündem oldu. Cesur'un o anları sosyal medya üzerinden eleştiri yağrmuruna tutuldu.

İYİ PARTİ'DEN DESTEK GELDİ

Cesur'un çok tartışılan hareketlerine ilk destek kendi partisi İyi Parti'den geldi. İyi Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Aylin Cesur'a arka çıktı.

'NERESİ YANLIŞ?'

İsmail Koncuk, şehit cenazesini bile siyasi şov sahnesine çevirmeye çalışan Milletvekili arkadaşını skandal ifadelerle savunmaya çaıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: "Isparta Milletvekilimiz Aylin Cesur’un namaz sonrası, protokole girerek, başını kapatarak dua etmesinin neresi yanlış? Kadın olması mı? Efendim beyaz ve şık giyinmiş! Dinen hükmü biliyor musunuz? Bu saldırıyı doğru ve adil bulmuyorum. Kenarda durması için mi milletvekili yapmıştınız?" diyen Kocuk'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri