SİYASET

Putin Erdoğan'ı bekletti yalanı böyle çöktü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya lideri Putin arasında Moskova'da gerçekleşen görüşmelerde İdlib konusunda mutabakat sağlanmıştı. Rus medyası Putin'in Erdoğan'ı beklettiği yalanı yayarak manipülasyon yapmaya çalıştı.

İdlib'de yaşanan sıcak gelişmelerin ardından Türkiye Bahar Kalkanı Harekatı'na başlayarak Esed rejimine ağır kayıplar verdirdi.

Yaşanan gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya lideri Putin arasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 6,5 saat süren kritik görüşmeden ateşkes ve mutabakat kararı çıktı.

ERDOĞAN'I BÖYLE BEKLEDİ

Tarihi görüşme öncesi Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve heyetini 2 dakika beklettiği iddia edilerek Rus televizyonu tarafından propaganda yapılmaya çalışıldı. Fakat kısa sürede bunun bir yalan haber olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet basın mensuplarının hazırlığını beklerken görüşmenin yapılacağı odaya Putin ve Erdoğan beraber girdi.

Rus televizyonunun bu haberinden sonra geçmişte Putin'in Erdoğan'ı hem de bekleme salonunda beklediği görüntüler hatırlatıldı. Söz konusu görüntülerde Putin'in dakikalarca Erdoğan'ı ayakta beklediği ve oldukça heyecanlı olduğu görülüyor.

putin

Görüntülerde Putin'in beden diline yansıyan heyecanını yatıştırmaya çalıştığı görülüyor.

Yorumlar 16 Yorum
Günün Manşetleri