SİYASET

Saadet Partisi'nde deprem: Oğuzhan Asiltürk kongreye götürecek! İşte Karamollaoğlu'nun yerine istediği isim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesinin ardından Saadet Partisi'nde sular durulmuyor. Temel Karamollaoğlu'nun, Erdoğan'a samimi mesajlar veren Asiltürk'ün tersine Millet İttifakı'nda ısrarcı davranması parti içi dengeleri oldukça germiş durumda.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk'e yaptığı ziyaret sonrası Saadet Partisi'nin içerisinde olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. 

Gazeteci Hadi Özışık, Habertürk'te Saadet Partisi'nde başkan değişikliğine ilişkin ortaya çok çarpıcı bir iddia attı.

Özışık "Oğuzhan Asiltürk'ün Saadet Partisi'ni kongreye götüreceği yönünde bana bir bilgi geldi. Bu durum Saadet Partisi'nde bir başkan değişikliği anlamına gelebilir. Temel Karamollaoğlu'nun yerine ise Prof. Dr. Mete Gündogan'ı getirmeyi planlıyorlar. Kesin olmamakla birlikte yüksek sesle duyurulan bir ifade." dedi.

KARAMOLLAOĞLU'NUN YERİNE METE GÜNDOĞAN

Özışık, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yerine ise Necmettin Erbakan'ın 25 yıl danışmanlığını yapan Prof. Dr. Mete Gündoğan'ı getirmek istediklerini açıkladı.

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN AÇIKLAMA

Oğuzhan Asiltürk cephesinin Saadet Partisi'ni kongreye götürme çabasını kulis bilgi olarak veren Hadi Özışık, bu bilgiyi yalanlayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın'a tepki gösterdi.

Dün Habertürk yayınında Hadi Özışık, Oğuzhan Asiltürk cephesinin Saadet Partisi'ni kongreye götürmek istediği kulisini paylaştı. 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, bu bilgiyi yalanladı. 

''KİMSE BİZİM ZEKAMIZLA DALGA GEÇMESİN''

TV100'deki Sağlı Sollu programında konuşan Hadi Özışık, Birol Aydın'a tepki gösterdi ve "Kimse bizim zekamızla dalga geçmesin" dedi. 

Saadet Partisi kongreye gidiyor diye bir şey söylemediğini belirten Hadi Özışık, Oğuzhan Asiltürk cephesinden bir yalanlama gelmedikçe aldığım kulis haberini doğru olarak kabul ederim dedi. 

Yorumlar
Günün Manşetleri