SİYASET

Şehit tepesi sözünü Akşener de anlamamış!

Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın canlı yayın konuğu olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Şehit tepesi boş kalmayacak' sözünü eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Millet İttifakı'nın bir diğer ortağı olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Şehitler tepesi boş kalmayacak' sözlerini yanlış algıladı.

Meral Akşener, "Durup dururken şehitler tepesi doludur sürekli dolu olacak şehitler tepesi boş kalacak diye özünde bir dizi atıfta bulunarak çatışma ortamında insanları bölmeye yönelik bir dile ihtiyaç yok. Bizim odaklanmamız gerek bu çocuklar bu evlatlar (Şehit askerlerimiz). İnanarak kanıksattırmaya çalışıyorlar. O gün Erdoğan'ın o toplantıda yaptığı konuşmayı ağlayarak izledim." ifadelerini kullandı.

"BİZİM İKTİDARIMIZDA ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ KALACAK"

Kemal Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine, "'Şehitler tepesi boş kalmayacak’ diyor. Ben buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet ittifakının iktidarında şehitler tepesi boş kalacak. Hiçbir askerimizin tırnağına zarar gelmeyecek. Yazık günah değil mi askerimize? Türkiye’nin başına bu belayı niye açtınız kardeşim ya?" şeklinde yanıt vermişti.

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri