SİYASET

Siren seslerini duyanca sahneden topukladı

İsrail Başbakanı Netanyahu sahnede konuşma yaptığı esnada roket sirenlerini duyunca ürkek tavırlarla topuklayarak sığınağa kaçtı.

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Gazze'nin yakınlarındaki Aşkelon şehrinde seçim mitingi yaptığı esnada roket sirenlerinin sesleri duyulmaya başlandı.

Filistin Dİreniş Hareketi tarafından abluka altına alınan Gazze'den atılan roketle birlikte ortalığı ayağa kaldıran siren sesleri Netanyahu'yu korkuttu.

Netanyahu, ürkek tavırlarla konuşmasını keserek sığınağa kaçtı.

İŞGALCİ İSRAİL'DEN SALDIRIYA DAİR AÇIKLAMA

Filistin topraklarını işgal etmek üzere görevlendirilen İsrail ordusundan yaşananlara ilişkin açıklama geldi. Gazze'den İsrail'in Aşkelon kentine gönderilen bir roketin, Demir Kubbe isimli hava savunma sistemi tarafından engellendiği açıklandı. Saldırı henüz hiçbir grup tarafından üstlenilmese de İsrail, her zaman olduğu gibi abluka altında tuttuğu Filistin'deki Hamas'tan şüpheleniyor. 

İSRAİL SAVAŞ UÇAKLARI SALDIRIYA GEÇTİ

İsrail ordusu Netanyahu'nun korkarak kaçmasına sebep olan saldırya karşılık vermek için Gazze'de belirlenen noktalara saldırı yapmak üzere havalandı. İsrail Savunma Güçleri'nden (IDF) yapılan açıklamaya göre, savaş uçakları ve helikopterlerle yapılan saldırıda, günün erken saatlerinde Hamas'a ait olduğu iddia edilen askeri komplekslerin hedef alındığı söylendi.

NETANYAHU BİR KEZ DAHA KAÇMIŞTI

Bu tür saldırılan işgalci İsrail'in Başbakanı Netanyahu'nun başına gelen ilk hadise değildi. 17 Eylül tarihinde yapılan erken seçimden hemen önce de İsrail'in güneyinde bulunan Aşdod şehrinde seçim mitingi düzenlenmiş ve Gazze'den işgalci İsrail'e atılan iki roket sebebiyle sirenler ortalığı ayağa kaldırmıştı. Çalan sirenler üzere miting yine yarıda kesilmek zorunda kalmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri