SİYASET

Sivaslı'lardan Karamollaoğlu'na büyük tepki

Sivas Tanıtım Günleri kapsamında yapılan etkinliklere katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hemşehrilerinden büyük tepki görünce alandan ayrılmak zorunda kaldı.

İstanbul'da düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri'ne katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu hiç beklemediği bir protesto ile karşılaştı.

Konuşma yapmak için sahneye çıktığı ilk andan beri yuhalanan Karamollaoğlu, konuşmasını ısrarla devam ettirmek isteyince görevliler araya girdi.

Ortamın gerilmesi üzerine protestolara dayanamayan Karamollaoğlu çareyi alanı terk etmekte buldu. Konuşmasını yarım bırakan Karamollaoğlu etkinlik alanından ayrıldı.

TEPKİ GÖRÜNCE SİVASLI'LARI SUÇLADI

Tepki gördüğü halde ısrarla mikrofonu elinden bırakmayan Karamollaoğlu ''Ben bu arkadaşların Sivas'ı temsil etmediklerini biliyorum'' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı'nın ''Bu arkadaşlar Sivaslı'nın özünde olan nezaketi kaybetmişler'' sözleri ise bardağı taşıran son damla oldu.

Bir anda alana gelen bütün vatandaşların tepkisiyle karşı karşıya kalan Karamollaoğlu protestolara daha fazla dayanamayarak alandan ayrıldı.

Yorumlar
Günün Manşetleri