SİYASET

Son ankette İmamoğlu'na şok! Erdoğan farkı 32 puana çıkardı artık rakip demek çok zor

Konsensus Araştırma ve Danışmanlık Şirketi, son yaptığı ankette vatandaşa, "Bu Pazar bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?" diye sordu. Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet'in köşesinden paylaştığı anket sonuçlarında Erdoğan, açık ara birinci çıkarken, Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarının çakıldığı görüldü. İşte son anket sonuçları....

Konsensus Araştırma ve Danışmanlık Şirketi'nin 2 Nisan’da bitirdiği Mart ayı Türkiye gündemi anket çalışmasından çarpıcı sonuçlar çıktı.

Vatandaşlara "Bu Pazar bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?" diye sorulan ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan açık ara birinci çıkarken diğer muhalif isimlerin oy oranlarındaki düşüş dikkatlerden kaçmadı.

İşte Erdoğan, Akşener, İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Selahattin Demirtaş'ın oy oranları...

SON ANKET SONUÇLARI AÇIKLANDI

Konsensus'un anket sonuçlarını köşesine taşıyan Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet, çıkan sonuçlar için "siyasi eğilimlerin güncel fotoğrafına dair iyi fikirler veriyor" tespiti yaptı. Acet'in yazısından çarpıcı bölümler şöyle: 

"Bu Pazar bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz" sorusuna verilen cevapların sıralaması ve oy oranları şöyle:

Recep Tayyip Erdoğan: %49,9