SİYASET

Soylu'dan 'Orada ne işimiz var' diyenlere cevap!

Güvenli Bölge Harekatı için " Bizim orada ne işimiz var ?" diye soranlara Bakan Süleyman Soylu öyle bir cevap verdi ki...

Güvenli Bölge Harekatı için "Bizim orada ne işimiz var ?" diye soranlara, Bakan Soylu'dan tokat gibi cevap geldi.

Türkiye'nin sınırlarını koruma altına almak adına düzenlediği Güvenli Bölge Harekatı'na yönelik yapılan eleştrilere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şöyle cevap verdi;

"Tutturmuşlar bizim orada ne işimiz var? Ben biliyorum ne işimiz olduğunu.Onlar da biliyorlar ne işimiz olduğunu.Orada terör örgütü yeşerecek, 30 bin tır silah gelecek,ülkemizin içine sirayet etmeye çalışacaklar,orada bir yapı oluşturmaya çalışacaklar,terör sınırımızda hakim olacak; bizim orada ne işimiz var?"

BİZİM ORADA İSTİKBALİMİZ VAR

"Bizim orada istiklalimiz var. Bizim orada istikbalimiz var.Bizim orada kardeşliğimiz var. Bizim orada huzurumuz var.Bizim orada yıllardır Türkiye'ye çektirmeye çalıştıkları meselenin tamamen bitirilmesi konusunda bir irademiz var.Bu kadar açık ve net."

OKYANUS ÖTESİNDEN GELENLERE BU SORUYU SORMUYORSUN

"Okyanus ötesinden gelenere bu soruyu sormuyorsun, binlerce kilometre öteden geldin senin orada ne işin var diye sormuyorsun,Avrupa'nın ortasından gelenlere bu soruyu sormuyorsun ama orada bir şekilde yuva yapmış, namluyu Türkiye'ye çevirmiş, oradaki Arap'ı da Kürt'ü de yurdundan eden YPG,PKK'yla mücade eden Türkiye'ye bunun hesabını soruyorsun.buna da biz siyaset diyoruz."

SİZ DÜŞÜNEDURUN, BİZİM İKİ DAKİKA İŞİMİZ VAR

"Türkiye'nin orada ne işi var diyenlere buradan tekrar seslenmek isterim. Siz bunu düşünbedurun, bizim orada iki dakika şu PKK'yı hemen bitirip geleceğiz.Sonrasında da cevap vereceğiz."

Yorumlar
Günün Manşetleri