SİYASET

Süleyman Özışık'tan AK Parti'li olup Soylu'nun yanında durmayanlara sert tepki

Gazeteci Süleyman Özışık, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda Süleyman Soylu'nun istifa haberinden Erdoğan'ın istifayı kabul etmeyişine kadar geçen süreçte sessiz kalarak Soylu'yu yalnız bırakan ve aleyhinde açıklamalar yapan isimlere sert sözlerle yüklendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz günlerde sorumluluk sahibi davranarak istifasını duyurmasının ardından AK Parti'li bazı çevrelerden dikkat çekici mesajlar yayınlandı.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın Twitter üzerinden paylaştığı mesajı büyük tepki topladı. Çam paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

Sn. Süleyman Soylu ’yu tabanımız sevmişti.Ancak,başarının nereden geldiğini,imkan&yetkileri kimin verdiğini,liderimiz Sn.@RTErdogan
’ın gücünü nasıl paylaştığını asla unutmamalı. Şayet liderinden destursuz ayrılır ise,bu muhabbeti yitirir; Kardeşane hatırlatmak istedim!

Çam'ın paylaşımının altına kısa sürede binlerce tepki mesajı gelirken, AK Parti'li milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Lütfiye Selva Çam'a destek olduğunu dile getiren ''Bir kısım maaşlı troller Kadın Kolları başkanımızın üzerine gittiğini görüyorum. Hatırlattıkları davamızın ana ilkeleridir.Bu dava lafı kolay ağzından çıkaranlarla buralara gelmedi, mesele ters esen rüzgarda istikamet almaktı, hedefine doğru esen rüzgarda yelken kolay dolar'' mesajını yayınladı.

Kısa süre sonra Çamlı'nın twitine de aynı tepkiler gelmeye başladı.

Gazeteci Süleyman Özışık, Facebook hesabı üzerinden çektiği bir videoda bu konuya değinerek, Lütfiye Selva Çam ve Ahmet hamdi Çamlı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

İşte Süleyman Özışık'ın açıklamalarından satırbaşları:

SÜLEYMAN SOYLU'YU TABANIN NE KADAR SEVDİĞİ BELLİ OLDU

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Lütfiye Selva Çam, gece yarısı bir mesaj yayınladı. İnanılmaz bir mesaj. Yani aslında bütün niyeti ortaya koyan bir mesaj. Mesaj şu: ''Sayın Süleyman Soylu'yu tabanımız çok sevmişti.'' Allah Allah! Geçmiş zamandan bahsediyor.

Süleyman Soylu'nun gittiğini artık varsayıyor. Kendisine bu soruyu hiç sormuyor: 'Taban acaba beni ne kadar sevdi?' Sayın Süleyman Soylu'yu, tabanın ne kadar çok sevdiği dün gece bir kere daha belli oldu. O taban yumruğu masaya vurdu. Geri dönecek dedi.

MADEM TABANA KIYMET VERİYORSUNUZ O HALDE SİZİN GİTMENİZ GEREKİYOR

Süleyman Soylu, makama çok daha güçlü bir şekilde döndü. Ama hanımefendinin Twitter'daki bu mesajının altına bakarsak, taban kendisini pek de sevmiş gibi görünmüyor. On binlerce mesaj var. İnanın bir tane destek mesajı görmedim. Hepsi istifaya davet etmiş.

Madem tabanın sevip sevmemesi üzerine yorum yapıyoruz, tababn sizi pek de kabul etmemiş o zaman sizin gitmeniz gerekiyor yorumu çok doğru bir yorum olur Lütfiye Selva Çam için.

BU KARDEŞANE DEĞİL KALLEŞANE HATIRLATMADIR

Mesajında şöyle bir şey var: 'kardeşane hatırlatmak istedim' Bu kardeşane hatırlatma falan değil bu kalleşane hatırlatma. Giden birinin arkasından taban sizi çok sevmişti ama gücünüzü de Recep Tayyip Erdoğan'dan almıştınız, dışardan gelme biriydiniz tabiri caizse devşirmeydiniz yorumunu yapıyorsunuz.

TABAN SİZE 'SEN İŞE YARAMAZIN TEKİSİN' DİYOR

Taban dönüp size diyor ki 'Sen işe yaramazın tekisin' Madem taban çok kıymetli, madem tabanın görüşlerine çok değer veriyorsunuz. O zaman hemen o makamı bırakıp gitmeniz lazım. Çünkü taban size bırakın gidin diyor.

EĞER BU DAVANIN İÇİNDEYSENİZ VE MAAŞLI TROLLER DİYORSANIZ YAZIKLAR OLSUN

Ahmet Hamdi Çamlı, hanımefendinin mesajına destek vermiş ama mesajı utanç verici. Şöyle söylemiş ''Bir kısım maaşlı troller kadın kolları başkanımızın üzerine gidiyor. Hatırlattıkları davamızın ana ilkeleridir. Bu dava lafı kolay ağızdan çıkanlarla buraya gelmedi. Mesele ters esen rüzgarda istikamet almaktı. Hedefine doğru esen rüzgarda yelken kolay dolar.''

Yani Lütfiye Selva Çam'ın doğru yaptığını söylüyor. İma yoluyla Süleyman Soylu'nun hedefine doğru esen rüzgarda yelkenlerinin çok kolay dolduğunu bundan dolayı başarılıymış gibi göründüğünü, aslında başarının Recep Tayyip Erdoğan'a yazılması gerektiğini söylüyor. benim tepki gösterdiğim şu kısım, 'bir kısım maaşlı troller' Eğer u davanın içinde birisiyseniz bu cümleyi kullanıyorsanız yazıklar olsu.

BU DİL CHP'NİN ÖZGÜR ÖZEL'İN CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN DİLİDİR

Çünkü bu CHP'nin dilidir bu Özgür Özel'in dilidr bu Canan Kaftancıoğlu'nun dildir. Maaşlı troller diyenin AK Parti'de yeri olmamalı. Eğer çok ilkeli birisiyseniz bu maaşlı trollerin kimden maaş aldığını söylemeniz lazım. Açık açık yüreklice delikanlıca diyeceksiniz ki 'Bunlar Süleyman Soylu'nun trollü elemanlarıdır. Süleyman Soylu bunları yönlendiriyor.' Hadi biraz daha yukarı gidelim. Cumhurbaşkanı'nı savunduğunda da Cumhurbaşkanı'ndan mı maaş almış oluyorlar? Böyle bir anlam mı çıkıyor?

AK PARTİ'Lİ SEÇMEN BU PARTİNİN SAHİBİDİR

AK Parti'nin içinden bir milletvekilinin ki trol dediği kesimin oylarıyla makama oturan milletvekilinin daha sonra aşağı bakarak o kesimleri hakir görüp 'trol kesimi' diye onları aşağılaması, onlara maaşlı eleman tetikçi muamelesi yapması utanç verici bir şey. Şahsi kanaatim şu ki AK Parti'li seçmen bu partinin sahibidir.

BAKALIM BİR SONRAKİ SEÇİMDE KİM GİDECEK KİM KALACAK

Bu tür milletvekilleri gelip gidicidir. O trollerin bir sonraki seçimde kimin geleceğine ve kimin gideceğine karar vereceğini de unutmamak lazım. Bakalım bir sonraki seçimde trol diyen bu arkadaş kalacak mı gidecek mi?

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri