SİYASET

Süleyman Soylu bu sefer sosyal medyadan yüklendi! Mehmet Metiner'e ayet ile cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gece CNN Türk canlı yayınına bağlanarak cevap verdiği Mehmet Metiner'e bu sefer sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'e CNN Türk canlı yayınından sonra bir ayar da sosyal medya üzerinden verdi. Soylu, Metiner'in sosyal medya paylaşımına Bakara Suresi'nden ayetle cevap verdi.

MEHMET METİNER: ''İSİMLERİ BİLİYORUZ''

Mehmet Metiner CNN Türk canlı yayında "İsimleri biliyoruz. 'Silahlı bürokrasi' dediğimiz Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nda FETÖ ile irtibatlı bazı kişilerin kritik görevlere getiriliyor" iddiasında bulundu.

Mehmet Metiner'in iddiası üzerine canlı yayına bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Televizyon kanallarında bir de bizim arkadaşlarımızın ‘Elimizde isimler var’ demesini kendime bizatihi hakaret kabul ediyorum. Bana her zaman ulaşabilecek insanların basın üzerinde bizle konuşmasını doğru kabul etmiyorum" dedi.

METİNER CANLI YAYINDA FENA BOZULDU: 'ŞAMAR OĞLANI MIYIZ BİZ?'

Mehmet Metiner araya girerek, “Sizin yaptığınız da basın üzerinden konuşmak Sayın Bakanım” dedi.

Süleyman Soylu’nun konuşmasına devam etmesi üzerine “Müsaade eder misiniz?” diye tekrar araya giren Metiner’e Bakan Soylu, “Müsaade falan etmiyorum. Söyleyeceğinizi söylediniz zaten. Oradan söylemeye devam edersiniz. Aynı şekilde devam. Hayırlı akşamlar diliyorum” yanıtını vererek yayından ayrıldı.

METİNER TARTIŞMAYI SOSYAL MEDYAYA TAŞIDI

Tüm bunlardan sonra Mehmet Metiner bugün sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya cevap vermeye çalıştı. 

Metiner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Defalarca söylediğim bir hususu belirtmek isterim ki ben ölümüne Reisçiyim. Reis’ten dolayı AK Partiliyim. AK Partimizi kendimce savunmaya devam ediyorum. Yeri geldiğinde uyarılarımı da yapmaktan geri duymuyorum.

AK Parti’yi ve Reis’i bu şekilde savunmamda rahatsızlık duyanlar, kendi statülerini ve statükolarını korumayı dava anlayışımızın üstünde görüp uyarılarımızdan rahatsızlık duyanlar bilsinler ki biz evin oğluyuz. Ne bırakır ne gideriz ne ihanet ederiz ne de şahsi statülere boyun eğeriz" ifadesini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU KUR'AN AYETİ İLE CEVAP VERDİ

Mehmet Metiner'in bu paylaşımına İçişleri Bakanı Soylu da sosyal medya üzerinden cevap verdi. Bakara Suresi'nin 10. ayetini paylaşan Soylu, dün akşamki videoyu da paylaşımına ekledi. Soylu, paylaşımında "Bakara 10 Kalplerinde bir bozukluk vardır, Allah da onlardaki bozukluğu arttırmıştır. Yalan söylemeleri yüzünden kendilerine acı veren bir azap da vardır" dedi.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri