SİYASET

Tabipler Birliği için teklifini yineledi! Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'iskambil' göndermesi

Daha önce kapatılmasını istediği Tabipler Birliği için talebini yineleyen Devlet Bahçeli, terörist destekçileriyle sıkı ilişki kuran CHP Genel Başkanı'na hitaben ''Kılıçdaroğlu’na tavsiyem en iyi yaptığı işte ustalaşması mesela yeni bir iskambil kağıdı alarak zillet ittifakının ortaklarını da alarak masaya oturup birbirlerine hile yaparak ütmeleridir.'' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde defalarca teröristleri destekleyen açıklamalara imza atan Tabipler Birliği ve Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

''SAĞLIK BAKANLIĞI'NIN ÜZERİNDE ŞÜPHE OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLAR MÜFTERİ KOROSUDUR''

''Bugüne kadar yapılanlar bundan sonrası için güven ermektedir. Sağlık bakanımız hastalıkla mücadele sürecini başarıyla sürdürmektedir.'' sözleriyle Bakan Fahrettin Koca'nın etkili ve aktif mücadelesini takdir eden Bahçeli, ''Doktorlarımızı incitecek morallerini zayıflatacak bırakınız bir sözümüz olmasını bu vefasızlığı düşünecek veya ima edecek bir niyetin kafamızda belirmesi bile söz konusu değildir. Sağlık bakanlığının verileri üzerinde şüphe oluşturmaya çalışanlar bize göre müfteri korosudur.'' dedi.

Bahçeli, sözlerine teröristleri alenen destekleyen Tabipler Birliği'nin kapatılmasını yineleyerek şöyle devam etti:

''TERÖRİSTLERE ÖVGÜLER DÜZEN TABİPLER BİRLİĞİ KAPATILSIN''

''Bizim sorunumuz Türk Tabipler Birliği(TTB) merkez konseyine yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanıdır. Bizim hesabımız teröristlere övgüler düzen küçük bir azınlıkladır. Bu nedenle TBB kapatılsın diyorum. Hiç kimse öküz altında buzağı aramasın.''

''KILIÇDAROĞLUNA TAVSİYEM...''

''Kılıçdaroğlu’na tavsiyem en iyi yaptığı işte ustalaşması mesela yeni bir iskambil kağıdı alarak zillet ittifakının ortaklarını da alarak masaya oturup birbirlerine hile yaparak ütmeleridir. Bizim kağıda küreğe ayıracak vaktimiz yoktur. Kılıçdaroğlu’nu ciddi bir siyaset adamı olmaya davet ediyorum. Eğer güldürü işine soyunmak istiyorsa durmasın ilerlesin.''

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri