SİYASET

Temel Karamollaoğlu Ali Babacan ile görüştü

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski BaşbakanYardımcısı Ali Babacan'ı ziyaret etti. İşte detaylar...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile bir araya geldi. Karamollaoğlu'nun 'Türkiye'nin Geleceği İçin Liderler Ziyaretleri' kapsamında yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile buluştu. 

İki ismin görüşmesi Ali Babacan'ın Ankara Balgat'taki çalışma ofisinde yapıldı. 

Görüşmeye Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin de katıldı. Ergin ilk kez Babacan ile görüldü. 

'PARTİ ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR'

İki ismin görüşmesi sonrası Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ve Babacan basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi Karamollaoğlu’nun ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten Ali Babacan, “Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumu durumu ele aldık. Bizim parti çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Başlattığımız çalışmalar ile ilgili ilk elden kendilerine bilgi verdik, görüşlerini aldık” ifadelerine yer verdi.

'ÜLKE ŞARTLARINI ELE ALDIK'

45 dakika süren görüşme sonrası Temel Karamollaoğlu ise şunları söyledi:  "Ülke ve bölgemizin içinde bulunduğu şartları ele aldık. Derdimiz ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması. Bunun için hepimizin diyaloğa ihtiyacımız var. Sayın Babacan’a çalışmalarında başarılar diliyorum."

Yorumlar
Günün Manşetleri